Sims Mobile Nu Wereldwijd Beschikbaar

Sims-MobileDe Sims is vanaf nu ook te spelen op de mobiel. Sims Mobile is deze week namelijk gelanceerd voor zowel Android als iOS.

Vanaf nu hoef je niet meer je computer op te starten om met de karakters van Sims te spelen. Sims Mobile maakt spelen op de smartphone of tablet namelijk mogelijk. Net als in de pc-game kun je in Sims Mobile unieke Sims maken, huizen bouwen en samen met vrienden barbecueën. Via stickers kun je contact leggen met andere spelers. Creative Director Brandon Gill zegt het volgende over het mobiele spel:

In De Sims Mobile hebben we de getrouwheid, de kwaliteit van de Sims en de verschillende omgevingen om in te spelen aanmerkelijk verbeterd. Het maken van unieke, volledig bewerkbare Sims, het bouwen van een droomhuis en het verkennen van spannende carrières heeft altijd aan de basis van De Sims-reeks gestaan. De Sims Mobile-spelers zullen ontdekken dat nieuwe verhaallijnen en boeiende, sociale onderdelen een unieke combinatie vormen van spelbeleving en sociale connecties.

The Sims™ Mobile is gratis te downloaden in de Google Play Store.

via [hbvl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.