Hoge kortingen op spy glasses en meer

spy-glassesWanneer je al eens gewinkeld hebt bij Gearbest dan weet je dat dit een online winkel is waar je veel leuke producten tegen lage prijzen kunt vinden. De spy glasses zijn daar een goed voorbeeld. Dit kan een gadget genoemd worden. Toch is het ook een zeer handig hulpmiddel. Er zijn situaties dat je graag een video opname wilt maken zonder dat iemand weet dat je aan het filmen bent. De spy glasses zijn dan zeer handig.

Het lijkt een gewone bril maar in het midden van het frame is er een heel klein cameraatje verstopt. Daar kun je dan opnamen mee maken zonder dat iemand het doorheeft. Een spy glass kopen kan zeer voordelig. Dit doe je voor minder dan 35 euro. Gearbest heeft er namelijk een speciale actie voor. Kijk maar eens op de website en je zal vele leuke producten tegen lage prijzen zien.

Producten voor het kamperen tegen zeer lage prijzen

We noemen het producten voor het kamperen maar een zaklamp of een zakmes kunnen natuurlijk ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Wat ze gemeen hebben is dat ze voor hele lage bedragen gekocht kunnen worden. Het zakmes kost zelfs maar 5 euro. Ben je op zoek naar een walkie-talkie of een solide rugzak dan zijn deze ook in de aanbieding. Wees er wel snel bij. Een aanbieding duurt maar een week en daarna is het niet meer mogelijk om van de korting te profiteren.

Heb je weinig te besteden kijk dan eens bij de add-ons. Dit zijn kleine maar zeer leuke gadgets die rond de 1,50 euro kosten. Hier vind je onder andere een handschoen voor het buiten sporten en een bivakmuts. Star Wars fans zullen enthousiast worden van Dark Father. Hier is een zeer leuke sleutelhanger van te bestellen. De ogen verlichten hiervan en dit maakt het een stuk leuker om je sleutels bij je te dragen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.