Fortnite Battle Royale Komt Naar Android En iOS

Fortnite-Battle-Royale-iOSEpic Games heeft laten weten dat Fortnite Battle Royale naar Android en iOS komt, waardoor het spel straks te spelen is op smartphones en tablets. Het spel is hetzelfde als de pc- en consoleversies. Ook zal cross-play mogelijk worden tussen alle platforms, met uitzondering van de Xbox-versie.

Het is vanaf maandag mogelijk om je in te schrijven voor het Fortnite Battle Royale spel op iOS. Een kleine groep zal vervolgens een uitnodiging ontvangen met daarin een link om het spel te downloaden. Epic Games zal de komende maanden regelmatig spelers toelaten, maar hoeveel precies heeft het bedrijf niet aangegeven. Spelers die een uitnodiging hebben ontvangen mogen zelf andere spelers uitnodigen.

Epic Games werkt samen met Sony om een cross-play tussen de PlayStation 4-versie, pc, Android en iOS mogelijk te maken. Ook kunnen spelers straks met een pc of console met hetzelfde account inloggen op hun mobiel.

Eerst zal Fortnite Battle Royale worden uitgebracht voor iOS. Een paar maanden later verschijnt het spel in de Google Play Store voor Android. Specifieke details hierover heeft Epic Games nog niet gegeven.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.