Beveiligingsupdate Mei Nu Beschikbaar Voor Pixel- en Nexus-toestellen

Google Pixel 2 serieGoogle heeft de beveiligingsupdate van mei zojuist uitgerold naar de Pixel- en Nexustoestellen. In het Security Bulletin valt te lezen welke kwetsbaarheden worden aangepakt met de nieuwste beveiligingsupdate.

Sinds 2015 brengt Google maandelijks een beveiligingsupdate uit die de laatste kwetsbaarheden in het Android-besturingssysteem moet oplossen. De updates komen altijd als eerste binnen op de Pixel- en Nexustoestellen van Google zelf, waarna andere fabrikanten zo snel mogelijk zullen volgen. De update van mei is nu beschikbaar voor de Google Pixel, Pixel XL, Google Pixel 2, Google Pixel 2 XL en verschillende Nexus-toestellen.

In het bulletin van de beveiligingsupdate van deze maand valt te lezen dat Google met de update van mei 23 kwetsbaarheden heeft verholpen. Twee van deze kwetsbaarheden werden door Google aangemerkt als ‘kritisch’.

De update van mei is als eerste beschikbaar als factory images en OTA-bestanden, waarna de update ook via OTA “Over-The-Air” zal worden uitgerold.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.