“Fortnite Als Eerste Te Spelen Op Samsung Galaxy Note 9”

Samsung-Galaxy-Note-9-blauwAls de laatste berichten kloppen zullen de lanceringen van Fortnite en de Samsung Galaxy Note 9 worden gecombineerd. Het populaire spel zou namelijk als eerste te spelen zijn op de Galaxy Note 9, waarna Fortnite op een later tijdstip ook naar andere Android-toestellen zal worden uitgerold.

Fortnite en PUBG zijn twee erg populaire spellen die tegenwoordig ook te spelen zijn op smartphones. Fortnite is echter nog niet uitgebracht voor Android, maar daar zal binnenkort verandering in komen. Een officiële lanceringsdatum van Fortnite hebben we niet, maar volgens de laatste berichten zijn Fortnite en Samsung samen een grootse lancering aan het voorbereiden.

Fortnite-Android-24-juli

Fortnite voor Android zou op hetzelfde moment gelanceerd worden als de Samsung Galaxy Note 9. De eerste 30 dagen is het spel alleen te spelen op Samsung’s nieuwe vlaggenschip. Na een maand zal het spel worden uitgerold naar andere Android-smartphones. Mensen die de Galaxy Note 9 bestellen krijgen een flinke hoeveelheid V-Bucks om items mee te kopen. Speel je geen Fortnite? Dan kun je kiezen voor een draadloze hoofdtelefoon van AKG.

Samsung zal de Galaxy Note 9 op 9 augustus introduceren tijdens een Unpacked-evenement in New York. Vanaf 24 augustus zal de phablet al in de winkels liggen. Fortnite zal volgens de laatste berichten dus ook vanaf 24 augustus te spelen zijn op Android.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.