Weekenddeals die niet te missen zijn

Gearbest heeft dit weekend een aantal deals die je zeker even moet bekijken. De Chinese gigant Gearbest zal je ongetwijfeld kennen. Ook op deze website schrijven we er regelmatig over. Hoewel de temperaturen dit weekend ruim boven de dertig graden uitkomen is het toch goed om even achter je computer, tablet of smartphone te kruipen. Met een paar handelingen kun je namelijk veel geld besparen.

Schone tanden betekend gezondere tanden

De tanden goed poetsen dat doe je met een elektrische tandenborstel. Deze zijn vaak duur maar bij Gearbest kun je dit weekend heel voordelig de Alfawise RST2056 bestellen. De eerste honderd mensen die deze tandenborstel bestellen betalen nog geen negentien euro. Op deze manier kun je wel heel makkelijk de tanden gezond en schoon houden.

Alfawise-RST2056

Zie hier de mogelijkheden van de Alfawise RST2056 en bestel deze direct

Een robotstofzuiger helpt je huis schoon te houden

Wil je niet dagelijks stofzuigen maar wel je huis netjes houden? Een robotstofzuiger is dan een oplossing. Je wilt er dan natuurlijk wel zeker van zijn dat je een model besteld wat van hoge kwaliteit is en waar je niet te veel voor betaald. Gearbest heeft nu de 360 robotstofzuiger in de sale. Dit model kan niet alleen stofzuigen maar ook nog eens dweilen. Het eenvoudige bedienen gaat via een app. Het is ook mogelijk om via de app in te stellen wanneer de robotstofzuiger het huis moet schoonmaken. Wil je dus dat het huis keurig gestofzuigd is als jij uit bed komt dan is dit makkelijk in te stellen.

360-S6-robotstofzuiger

Zoals we al aangaven is dit het weekend van de aanbiedingen. De 360 S6 robotstofzuiger kun je nu dan ook voor € 309,78 bestellen. Een ander voordeel is dat je dan ook nog eens geen verzendkosten betaald. Neem snel een kijkje op de speciale actiepagina.

Klik hier voor de actiepagina van de 360 S6 robotstofzuiger en bestel deze snel en voordelig

Nog meer topproducten in de aanbieding

Niet alleen de robotstofzuiger en de elektrische tandenborstel zijn in de sale. Dit geldt voor nog veel meer producten. Er is een overzicht gemaakt waar je alle aanbiedingen van dit weekend kunt zien. Hier zie je dan de producten die we al besproken hebben en nog vele andere leuke aanbiedingen. Wat dacht je van een 4k actiecamera die ook onder zware omstandigheden goed presteert. Deze is van het merk Hawkeye en is al voor € 120,47 te bestellen.

Hawkeye-Firefly-8SE

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone dan is er een andere leuke sale. De Cubot Power is een moderne smartphone met een groot en helder scherm. Je betaalt voor dit model slechts € 189,31. Dit zijn slechts twee voorbeelden van de leuke sales die er beschikbaar zijn. Klik maar eens op de link onder deze tekst en zie meteen hoeveel geld je nog meer kunt besparen met de top sales die er dit weekend bij Gearbest gaande zijn.

Alle sales waar jij dit weekend van kunt profiteren vind je op deze pagina

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *