Training Battles In Pokémon Go Vanaf Nu Beschikbaar

pokemon-go-Training-BattlesNiantic heeft onlangs Training Battles aangekondigd voor Pokémon Go. Met deze nieuwe feature is het mogelijk om tegen andere spelers te vechten. De pvp-gevechten zijn nu beschikbaar voor iedereen die level 10 of hoger is.

Mensen met level 40 konden de Training Battles al uitproberen, maar nu heeft Niantic deze optie voor iedereen met level 10 en hoger beschikbaar gemaakt. Je kunt een gevecht straten met een vriend die bij je in de buurt is. Met een ‘Ultra Friend’ kun je een gevecht starten zonder dat je bij elkaar in de buurt hoeft te zijn. Je kunt ook vechten met mensen die niet in je vriendenlijst staan, maar dan moet je een QR-code scannen die te vinden is in de app op het toestel van de ander.

pokemon-go-Training-Battles-pvp

De Trainer Battles zijn een paar minuten durende gevechten tussen twee spelers die ieder drie verschillende Pokémons kunnen uitkiezen. Tijdens een gevecht kun je wisselen tussen deze drie Pokémon. De gevechten lijken wel wat op raid battles, maar ditmaal kun je kiezen tussen twee verschillende aanvallen.

Om de gevechten eerlijk te houden heeft Niantic een competitiesysteem bedacht die bestaat uit drie groepen; Great-, Ultra- en Master League. In de Great League en de Ultra League mogen alleen Pokémon met een maximum CP van 1500 en 2500 worden gebruikt. De Master League heeft geen limiet.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.