Eerste Beelden Van Stadia-apps en Verpakking Opgedoken

Google-Stadia-verpakkingEr zijn beelden gedeeld waarop we de interface zien van de Stadia-apps voor Android TV en Android. Ook toont een foto de verpakking en inhoud van de Stadia Premiere Edition.

Google zal op 19 november de cloud-gamingdienst Google Stadia lanceren voor de mensen die een ‘Founder’s Edition’ of ‘Premiere Edition’ hebben besteld. In 2020 kan iedereen met de dienst aan de slag. Hoe Stadia er precies uit komt te zien was nog niet duidelijk, maar er zijn nu beelden gedeeld waarop de interface van de Stadia-apps voor Android TV en Android te zien is.

In de onderstaande video legt Google het een en ander uit over Google’s gamingdienst. In de video zien we ook de gebruikersinterface van de Android TV-app voorbij komen. Vermoedelijk krijg je op het startscherm steeds het laatst gespeelde spel te zien. Je kunt horizontaal scrollen door je game-bibliotheek en we zien verder het Stadia-logo en een profielnaam.

Er zijn ook beelden van de Stadia-app voor Android gedeeld. Zo zien we twee tabbladen, ‘Store’ en ‘Play’. De Stadia-app heeft in ieder geval ondersteuning voor de Pixel 2, 3 en 4-smartphones.

Op de foto bovenaan dit artikel zien we de verpakking van de Stadia Premiere Edition met de bijbehorende inhoud. We vinden in de verpakking een snelstartgids en een bedankkaartje, een Stadia-controller met bijbehorende witte oplader en een Chromecast Ultra met zwarte power-adapter.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.