Real Racing update “Prestige”

realracing-3Real Racing 3 heeft een belangrijke update gekregen met de codenaam “Prestige”. Deze update moet volgens de makers de game-ervaring nog competitiever en vloeiender maken. De update ‘Prestige’ bevat alle nieuwe gamekenmerken, waaronder nieuwe auto’s en een tijdrit, een nieuwe gebruikersinterface en een vernieuwd carrièresysteem. Daarnaast is het nu mogelijk om achter het stuur van gloednieuwe auto’s van Mercedes-Benz en Bentley te kruipen.

EA Games heeft goed geluisterd naar de community en tevens een nieuw speltype toegevoegd: Time Trial. Hierin kun je jezelf, vrienden en andere mensen uitdagen om tijdritten te rijden in een klassement. De reparaties zijn geschrapt (ook op verzoek) en in plaats daarvan zijn er bonussen te verdienen. Het is dus niet zo erg als je heel slecht rijdt nu (je wordt minder afgestraft), echter de goede coureurs verdienen wel leuke bonussen.

Met het nieuwe carrièresysteem volg je een duidelijke voortgangsroute in de game. De betere plaatsing van spelers voor races maakt de competitie bovendien nog spannender. Je bent meer dan ooit gericht op het ultieme doel: de snelste en krachtigste auto’s ter wereld bemachtigen en beter racen dan al je vrienden.

Er zijn al 1,7 miljard races voltooid en dagelijks komen daar 16 miljoen races bij. En met keuze uit 55 auto’s en meer dan 1000 evenementen kunnen de fans blijven genieten van Real Racing 3.

De update ‘Prestige’ voor Real Racing 3 is nu verkrijgbaar Google Play.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.