Samsung Galaxy S4 meest geliefde smartphone

Het onderzoek van We Are Social bekeek alle social media updates van Facebook, Twitter en Google Plus. Neem daarvan de som van alle gevoelens die mensen uitten op het Internet na de lancering van de Samsung Galaxy S4 en de conclusie is dat de meeste gecharmeerd zijn van het toestel. Dat is ook wat de bevindingen van We Are Social stellen. Ze gingen diep door de sociale media, blogsferen en forums en de groep analisten vond dat slechts 11 procent als klachten kon worden geregistreerd voor Samsung’s paradepaardje. Want in de updates bleek dat de Samsung Galaxy S4 juist de lucht in werd geprezen. Innovatieve en unieke functies die gewaardeerd worden volgens de social media, zijn eyetracking, slim pauzeren en andere multimedia functies.

iphone-5-vs-galaxy-s4

Van Apple’s iPhone 5 werd echter beweerd dat deze de ‘meest gehate’ is, met een op de vijf mensen (20%) die hun ontevredenheid uitten op social media. De klachten gingen voornamelijk over de nieuwe lightning connector die geïntroduceerd was door Apple. Daarnaast waren bij de  Blackberry Z10 18% van de berichten klachten en bij Nokia Lumia 920 was dit op 15% geteld.

Een leuke studie op zich, maar ook niet geheel overtuigend. Want lang niet iedereen laat zijn mening, of deze nu positief is of negatief ongenoegen betreft, horen op social media. Maar over het gros genomen is het een leuk doorkijkje naar reacties op de lancering van de vier grote smartphones van dit moment. En het Internet heeft gesproken, we houden van de Galaxy S4.

 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.