Details Samsung Galaxy Note 4 Camera Gelekt

Galaxy Note 3 CameraVia Sammobile zijn details gelekt over de camera van de aankomende Samsung Galaxy Note 4. Deze phablet zal op 3 september tijdens de IFA-beurs in Berlijn worden aangekondigd.

Volgens Sammobile zal de Galaxy Note 4 gaan beschikken over de IMX240 camera-sensor van Sony, met Optical Image Stabilization om bewegende foto’s te voorkomen. De camera heeft een resolutie van 16 megapixels en kan 4K videos opnemen. Aan de voorkant beschikt de Galaxy Note 4 over een 3,7 megapixels camera. Ook zou Samsung de software hebben aangepast voor een betere camera ervaring.

Samsung Galaxy Note 4 Slide Touch

Sammobile spreekt ook over “Slide Touch”. Slide Touch is een aanraakgevoelige gedeelte aan de zijkant van het toestel waarmee foto’s kunnen worden gemaakt. Ook kan de camera worden gestart door een bepaalde veegbeweging te maken op het display als deze uitstaat. Eerdere geruchten spraken echter ook al even de Slide Touch functie bij de Galaxy S5, maar Samsung zou niet genoeg tijd hebben gehad om dit te implementeren. Of Samsung nu wel genoeg tijd heeft gehad is even afwachten.

De Galaxy Note 4 zal op 3 september worden aangekondigd en wij zullen uiteraard alle details over deze phablet bekend maken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.