Ook Samsung Werkt Aan Smartwatch Met Rond Display

samsung smartwatch rondDe smartwatch van Motorola is nog niet niet eens te koop, maar al razend populair mede dankzij het ronde display. LG zou volgens eerdere geruchten ook al werken aan een ronde smartwatch en nu laat Sammobile weten dat ook Samsung al bezig is met het ontwikkelen van een smartwatch met een rond ontwerp.

Behalve dat de nieuwe Samsung smartwatch moet gaan concurreren met die van Motorola en LG, zijn er nog geen specificaties gelekt. Samsung zal wel een nieuwe smartwatch onthullen tijdens de IFA-beurs volgende maand, maar die zal nog niet beschikken over een rond ontwerp. LG zal volgende maand waarschijnlijk al wel een ronde smartwatch onthullen. Ook Sony en ASUS zullen een nieuwe smartwatch onthullen tijdens de zelfde beurs.

Wel zal Samsung volgende maand de Gear Solo onthullen. Dit is een smartwatch met SIM-kaart ondersteuning waardoor je zonder te verbinden met een smartphone kunt internetten, SMSen en bellen. Deze zal Samsung samen met de Galaxy Note 4 en de Gear VR-bril aankondigen.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.