Vingerafdrukscanner Galaxy Note 4 Krijgt Meer Functies

Samsung-Galaxy-S5-vingerafdruksensorVolgens Sammobile krijgt de vingerafdrukscanner in de Galaxy Note 4 meer functies dan die van de Galaxy S5. Samsung zou de sensor hebben verbeterd en verder hebben doorontwikkeld.

De technologie die Samsung gebruikt in de vingerafdrukscanner van de Galaxy Note 4 zou een stuk beter en uitgebreider zijn dan de scanner van de Galaxy S5. Samsung maakt hiervoor gebruik van de zelfde Synaptics technologie als bij de Galaxy S5. Dit is een techniek waarbij de invoer van de vingerafdrukscanner wordt gecombineerd met de invoer van scherm.

Naast de functies die we al kennen van de Galaxy S5, zoals het ontgrendelen van je toestel, privé mode activeren en het uitvoeren van Paypal betalingen heeft Samsung nog enkele andere opties toegevoegd. Eén van deze opties is fingerprint shortcuts. Hiermee kan je applicaties opstarten met bepaalde vingers als je je toestel ontgrendelt. Zo kan je met elke vinger een andere app starten. Ook zou je jezelf kunnen aanmelden op bepaalde websites door middel van een vingerafdruk. Een gebruikersnaam en wachtwoord zijn dan niet meer nodig.

Samsung zal de Galaxy Note 4 op 3 september tijdens de IFA-beurs in Berlijn onthullen.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.