Thuisknop Samsung Galaxy S7 Gevoelig Voor Krasjes

Samsung Galaxy S7 krasjesEr duiken steeds meer berichten op van mensen die klagen over krasjes op de homeknop van de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Deze knop met vingerafdrukscanner lijkt te zijn voorzien van een minder sterk laagje glas dan de rest van de smartphone.

Er zijn een hoop mensen die hier helemaal geen last van hebben, maar het lijkt er wel op dat mensen eerder krasjes te zien krijgen op de homeknop van de smartphone dan op de rest van de behuizing. Het probleem komt voor bij zowel de zwarte als gouden uitvoering. De gebruikers die klagen hebben de smartphone maximaal een aantal weken in hun bezit.

Samsung Galaxy S7 Edge krasjes

Ondanks de zichtbare krasjes lijkt de werking van de vingerafdrukscanner hier niet onder te lijden. Een hoop Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge gebruikers laten weten nog geen krasjes te zien, dus misschien zijn veel smartphonegebruikers gewoon onvoorzichtig of dragen ze een ring. Het is in ieder geval aan te raden om voorzichtig te zijn met de homeknop of misschien een flip-cover te gebruiken. Samsung heeft zelf nog niet gereageerd op het probleem.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.