Xiaomi Mi Mix 3 Teaser Toont Randloos Scherm en Uitschuifbare Camera

Xiaomi-Mi-Mix-3Xioami’s CEO Lin Bin heeft op de website Weibo, een Chinese variant van Twitter, een teaser gedeeld waarop de Mi Mix 3 te zien is. We zien op de teaser een smartphone waarbij het scherm vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt en de selfie-camera via een uitschuifmechanisme omhoog komt.

Op de huidige Mi Mix-toestellen zit de selfie-camera rechtsonder, omdat er boven het scherm geen ruimte meer over is voor een camera. Er is nog wel een kin aanwezig waarin de selfie-camera past. Op de Mi Mix 3 neemt het scherm echter een nog groter gedeelte van de voorkant in beslag, waardoor er ook onder het scherm geen ruimte meer is voor een camera. Daarom zal de Mi Mix 3 net als de Oppo Find X en de Vivo Nex gebruik maken van een uitschuifbare selfie-camera.

Specificaties van de Mi Mix 3 heeft Xiaomi nog niet gegeven, maar waarschijnlijk beschikt de smartphone over een OLED-scherm. Ook lijkt de smartphone te beschikken over twee camera’s aan de voorzijde, waardoor het goed mogelijk is dat de Mi Mix 3 komt met een Face Unlock-functie. Xiaomi zal de Mi Mix 3 in oktober officieel introduceren.

Steeds meer fabrikanten kiezen voor een volledig scherm met een uitschuifbare camera. Naast de Find X, de Vivo Nex en de Mi Mix 3 komt ook Honor met een toestel waarbij de selfie-camera omhoog moet worden geschoven vanwege het scherm dat vrijwel 100% van de voorkant in beslag neemt.

via [thenextweb]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.