“HTC BlinkFeed Mogelijk Voorzien Van Gesponsorde Content”

HTC Blinkfeed MonitezationHTC gaat de HTC-skin BlinkFeed voorzien van gesponsorde content, aldus Twitteraar @upleaks. Zo krijg je in het nieuwsoverzicht van de app niet alleen berichten te zien die aansluiten op je persoonlijke voorkeur, maar ook reclame.

@evleaks heeft regelmatig juiste informatie gelekt. Ditmaal plaatste hij een afbeelding van Blinkfeed op zijn Twitter pagina, waaruit kan worden opgemaakt dat HTC waarschijnlijk van plan is om ruimte voor gesponsorde content aan te bieden. Deze content kan met een druk op de knop via Blinkfeed worden gedownload.

HTC zal onder andere eigen accessoires, producten en diensten aan gaan bieden, maar ook content van partnerbedrijven. Het lijkt dus mogelijk dat vrijwel elke app-ontwikkelaar producten kan gaan promoten via Blinkfeed. Blinkfeed is op bijna alle HTC smartphones aanwezig en kan worden gestart door met je vinger op het startscherm naar rechts te vegen. In het nieuwsoverzicht van BlinkFeed zie je nieuws van bronnen die aansluiten bij je interesse.

Volgens Upleaks zal de gesponsorde content vanaf versie 7.1 worden getoond. Sommige gebruikers melden dat ze nu al restaurantsuggesties van website Yelp te zien krijgen.

bron [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.