Opvolger HTC One Krijgt Onscreen-knoppen

HTC-M8-onscreen-knoppen
Er gaan al langer geruchten over de HTC M8, wat de opvolger van de HTC One zal zijn. Dit toestel zal mogelijk HTC One+ of HTC Two gaan heten en zal onder andere beschikken over een 4.9 inch display en een Snapdragon 800 of 805-soc van Qualcomm. Volgens de nieuwste geruchten zal het toestel ook beschikken over onscreen-knoppen.

HTC M8 is de werknaam van het toestel, welke naam er uiteindelijk zal worden gebruikt bij de lancering is nog niet bekend. Wel gaat het hier hoogstwaarschijnlijk om de opvolger van de HTC One, aangezien HTC voor de HTC One de werknaam HTC M7 gebruikte.

HTC Source heeft een afbeelding ontvangen van de knoppen van de HTC M8. Aan de afbeelding te zien gaat het hier om knoppen op het scherm inplaats van capacitieve knoppen onder het scherm, zoals bij de HTC One. Om een een beter idee te krijgen van de verschillen tussen deze toestellen heeft HTC Source een vergelijking gemaakt tussen de HTC One, HTC One X en de HTC M8.

HTC-M8-onscreen-knoppen-2

Het is goed nieuws dat de opvolger “waarschijnlijk” zal beschikken over 3 onscreen-knoppen, aangezien veel mensen klagen dat de HTC One slechts 2 knoppen heeft en onscreen-knoppen sneller reageren dan capacitieve knoppen.

Naar verwachting zal HTC de HTC M8 eind deze maand tijdens de Mobile World Congress onthullen.

via [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *