Video-render Samsung Galaxy Note 5 Gelekt

Samsung Galaxy Note 5 RenderOp het internet is een video opgedoken met een render van de aankomende Samsung Galaxy Note 5. In de render-video zien we onder andere de afmetingen van de phablet.

De Galaxy Note 5 zal naar verwachting tijdens de IFA beurs worden aangekondigd, maar veel details zijn nog niet bekend. Dankzij een gelekte render-video weten we nu iets meer over de phablet. In de onderstaande video zien we helaas niet uit welk materiaal de behuizing van de Galaxy Note 5 is gemaakt, maar wel de afmetingen en het ontwerp van de phablet.

Het ontwerp heeft veel weg van de Galaxy S6. Zo is de behuizing van de Galaxy Note 5 vrij dun en steekt de cameralens een beetje uit. Ook lijkt het er op dat de Galaxy Note 5 net als de Galaxy S6 een standaard micro usb-poort krijgt en geen microSD-kaart aansluiting. In de video worden de afmetingen 153,4 x 77,3 x 10,2 mm getoond, maar dit is inclusief de uitstekende camera lens. Naar verwachting krijgt de behuizing een dikte van ongeveer 9mm en kan de achterkant niet worden opengemaakt.

Aan de onderkant zitten de speakers, oplaadpoort, microfoon en koptelefoonpoort. Ook is er uiteraard een houder voor de S-pen aanwezig.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.