Alcatel A5 LED Ligt Nu In De Winkels

Alcatel A5 LEDAlcatel introduceerde tijdens het Mobile World Congress in Barcelona twee nieuwe budget-toestellen, de Alcatel A3 en de Alcatel A5 LED. De Alcatel A5 LED ligt nu in de winkels voor een adviesprijs van € 199,-

In februari presenteerde Alcatel de A5 LED. Deze smartphone beschikt onder andere over een 5,2-inch scherm met een resolutie van 1.280 bij 720 pixels, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera met flitser aan de voorkant en een 2800 mAh accu.

De achterkant van de smartphone is wat de Alcatel A5 LED uniek maakt. Deze achterkant is namelijk uitgerust met LED-verlichting die onder andere kunnen oplichten op de maat van de muziek. Ook zal de achterkant oplichten bij het ontvangen van notificaties. Zo krijg je bijvoorbeeld een “F” te zien bij het ontvangen van een Facebook-notificatie of een “W” bij het ontvangen van een WhatsApp-notificatie. Het is ook mogelijk om verschillende kleuren en patronen te koppelen aan contactpersonen.

De Alcatel A5 LED kost los 199 euro, maar is ook verkrijgbaar in combinatie met een abonnement.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *