Samsung Start Uitrol Beveiligingsupdate Maart Voor Galaxy S7

samsung-galaxy-s7Samsung is begonnen met de uitrol van de nieuwste beveiligingsupdate voor de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge. De beveiligingsupdate van maart brengt 49 verbeteringen met zich mee.

De Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge krijgen op dit moment een update naar firmwareversie G930FXXS2DCR3 en G935XXS2DCR3. De update brengt de beveiligingspatch van maart 2018 met zich mee, maar er worden op de achtergrond ook een aantal bugs aangepakt en kleine optimalisaties doorgevoerd.

De update brengt 49 verbeteringen voor de veiligheid van het besturingssysteem met zich mee. Verder worden vijf Samsung-apps voorzien van fixes en is de interface verbeterd. Ook zijn zwakke plekken in de USB-gadget-driver verbeterd en moet de NFC-verbinding na de update beter werken.

De update komt als eerst binnen op ‘unbranded telefoons’. Telefoons die zijn aangeschaft bij een provider ontvangen de update wat later. De update brengt het besturingssysteem nog niet naar Android 8.0 (Oreo), hiervoor moeten we waarschijnlijk nog een maand wachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.