Mobvoi Deelt Teaser Voor TicWatch Pro 5

Mobvoi heeft een teaser gedeeld voor de vermoedelijke TicWatch Pro 5 smartwatch. Mobvoi zal de opvolger van de TicWatch Pro 3 uit 2020 waarschijnlijk al volgende week officieel introduceren.

De website Notebookcheck schrijft dat Mobvoi een actie heeft lopen waarbij deelnemers een TicWatch Pro 5 kunnen winnen. Deze actie eindigt op 23 mei, waarna de fabrikant de TicWatch Pro 5 officieel zal introduceren. Op de onderstaande teaser zien we dat er iets “groots” aankomt, met daaronder een foto van de zijkant van de smartwatch.

Specificaties van de Mobvoi TicWatch Pro 5 heeft Mobvoi nog niet gegeven, maar onlangs lekten alle vermoedelijke details al uit. Zo beschikt de TicWatch 5 Pro waarschijnlijk over twee schermen. Het zou gaan om een 1,43-inch OLED-scherm met daarbovenop een energiezuinig zwart/wit scherm. Op dit energiezuinige scherm worden onder andere de tijd, notificaties en je stappen weergegeven. Dankzij dit scherm en de grote 611mAh accu moet de smartwatch tot 45 dagen meegaan op één acculading.

Intern verwachten we een Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1-processor met 2GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. Rondom het scherm heeft de smartwatch een fysieke draaibare ring waarmee je door de interface kunt navigeren. Ook heeft de TicWatch Pro 5 aan de zijkant een fysieke knop.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.