“Android Wear Krijgt iOS-ondersteuning”

Huawei Watch smartwatchVrijdag dook de Huawei Watch op in de Amerikaanse afdeling van Amazon. In de beschrijving stond dat de smartwatch ondersteuning voor iOS heeft. Dit is opmerkelijk aangezien de Huawei Watch op Android Wear draait.

De Huawei Watch is inmiddels niet meer in de Amazon winkel te zien, maar dankzij enkele screenshots die onder andere zijn gedeeld door Android Police weten we dat de smartwatch ondersteuning heeft voor iOS. Zo staat in de beschrijving dat de Huawei Watch werkt met toestellen die draaien op Android 4.3 en iOS 8.2 of hoger.

Huawei Watch

Volgens de beschrijving is de Huawei Watch vanaf 2 september te koop en zijn er vier verschillende varianten beschikbaar. Stainless Steel/Black, Solid Black, Gold/Brown en Solid Gold.

De Stainless Steel/Black kost 350 dollar (iets meer dan 300 euro), de Solid Black variant krijgt een prijskaartje van 450 dollar (omgerekend ongeveer 400 euro), de Gold/Brown variant kost 700 dollar (ongeveer 625 euro) en de Solid Gold variant kost maar liefst 800 dollar (ruim 700 euro).

Volgende week kunnen we bevestigen of al deze gegevens kloppen. Dan zal Huawei de smartwatch namelijk officieel aankondigen tijdens de IFA-beurs in Berlijn. Als de Huawei Watch inderdaad iOS-ondersteuning heeft, dan zullen andere Android Wear smartwatches waarschijnlijk snel volgen.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.