Nokia Here: Meer Dan 1 Miljoen Keer Gedownload

Nokia-HERE-Maps-AndroidNokia Here is een navigatie dienst die zowel online als offline kan worden gebruikt. De dienst is slechts een paar week gratis te downloaden, maar nu al razend populair. Zo is Nokia Here de afgelopen 3 weken minstens een miljoen keer gedownload.

In december heeft Nokia de navigatiedienst beschikbaar gemaakt via de Google Play Store. Momenteel is er in de Play Store te zien dat de navigatie-app al ergens tussen de 1 en 5 miljoen keer is gedownload. Nokia Here is nog lang niet zo populair als de bekende Google Maps app, maar is in ieder geval goed op weg.

Nokia Here was voorheen exclusief beschikbaar voor Windows Phone, maar Nokia is druk bezig met het uitbreiden naar andere besturingssystemen. De navigatiedienst is vooral populair omdat je mappen van landen kunt downloaden, waarna je tijdens het navigeren geen gebruik hoeft te maken van je databundel. Ook is er actuele verkeersinformatie beschikbaar zodat je vooraf op de hoogte kan worden gebracht over eventuele files en wegwerkzaamheden.

Nokia Here is gratis te downloaden in de Google Play Store.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.