“Samsung Note 6 Krijgt 6GB Geheugen”

Samsung-Galaxy-Note-5De opvolger van de Samsung Galaxy Note 5 zal naar verwachting later in 2016 worden aangekondigd. De eerste geruchten over de Galaxy Note 6 duiken nu al op. Zo beschikt de tablet volgens de berichten over 6GB werkgeheugen en een 12 megapixel camera.

Samsung zal de Galaxy Note 6 later in 2016 uitbrengen, maar een exacte datum is niet bekend. Ook zal Samsung de phablet volgens de berichten, in tegenstelling tot de Galaxy Note 5, uitbrengen in Europa. De eerste geruchten over de hardware van de phablet zijn nu opgedoken via de Chinese website Weibo. Zo krijgt de phablet maar liefst 6GB werkgeheugen. Ook zal er een 12 megapixel camera aanwezig zijn.

De keuze voor een 12 megapixel camera lijkt goed mogelijk, aangezien Samsung de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge volgens de berichten ook zal voorzien van een 12 megapixel camera. Deze camerasensor kan meer licht opvangen, waardoor foto’s in donkere omgevingen er beter uit komen te zien. Deze Sony IMX377-sensor is ook aanwezig in de Nexus 5X, Nexus 6P en volgens de laatste geruchten de HTC One M10.

Er zullen twee varianten voor verschillende markten worden uitgebracht. Een variant met een Qualcomm Snapdragon 820-chip en een variant met een eigen ontwikkelde Exynos-chip.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.