Facebook Test SMS Versturen Met Messenger-app

Facebook MessengerFacebook is bezig met het testen van een aantal nieuwe functies voor de Messenger-app. Een van deze functies is de mogelijkheid om sms-berichten te ontvangen en te versturen met de Messenger-app.

Via Androidpolice zijn screenshots gelekt van een gebruiker die de nieuwe functie ontdekte en al kon gebruiken. De Facebook Messenger-app had in het verleden al SMS-intergratie maar deze functie is in 2013 geschrapt. Nu lijkt Facebook terug te komen op dit besluit en de SMS-intergratie opnieuw te introduceren.

Facebook Messenger SMS

Door op een SMS-knop te klikken kon de gebruiker SMS-berichten versturen. Deze werden in een paars tekstballonnetjes weergegeven, inplaats van blauw zoals bij “gewone” tekstberichten. SMS-berichten en gewone chat-berichten worden niet samen in het zelfde venster getoond, zoals wel bij Hangouts het geval is.

Andere wijzigingen die gebruikers onlangs ontdekten is een vernieuwd uiterlijk van de app en de mogelijkheid om meerdere accounts te koppelen aan Messenger. Of alle wijzigingen die Facebook momenteel test later voor iedereen beschikbaar zullen zijn is niet bekend. Het is mogelijk dat Facebook de nieuwe functies momenteel test en later besluit om deze toch niet uit te rollen in een nieuwe update.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.