“Samsung Galaxy Note 7 Krijgt Dubbele Camera”

Huawei P9 dual-cameraDe Samsung Galaxy Note 7 krijgt volgens de laatste geruchten een dubbele camera aan de achterzijde. Een dubbele camera is iets dat we steeds vaker zien in nieuwe smartphones. Dergelijke camera’s maken het mogelijk om foto’s achteraf scherp te stellen of betere foto’s te maken in donkere omgevingen.

Dubbele camera’s kennen we onder andere van de Huawei P9 en de LG G5. De variant in de Huawei-smartphone zorgt er voor dat de camera drie keer zoveel licht kan opvangen dan een reguliere camera. De tweede camera in de LG G5 heeft een wide-angle lens. Hierdoor kan je makkelijker foto’s maken van een grote groep mensen of een landschap.

Grote fabrikanten als Samsung en Apple maken nog geen gebruik van dubbele camera’s, maar hier komt volgens de geruchten snel verandering in. Zo zal Samsung een dubbele camera plaatsen in de Galaxy Note 7 Edge en Apple in de iPhone 7 Plus, aldus de geruchten. Welke functie de tweede camera krijgt is nog niet duidelijk.

De Galaxy Note 7 zal overigens de Galaxy Note 5 opvolgen. Samsung wil volgens de berichten de naam “Galaxy Note 6” overslaan om de nummering van de Galaxy S-toestellen en de Galaxy Note-toestellen gelijk te houden. Op deze manier wil de Zuid-Koreaanse fabrikant verwarring voorkomen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.