Samsung Komt In Augustus Met Grotere Galaxy S7 Edge+

Samsung Galaxy S6 Edge+Vorig jaar introduceerde de Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung de Galaxy S6, de Galaxy S6 Edge en de Galaxy S6 Edge+. De S6 Edge+ was groter dan de reguliere S6 en de S6 Edge. Dit jaar zal Samsung de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge introduceren, die in tegenstelling tot de voorgangers al in formaat van elkaar verschillen. Toch zal Samsung volgens de laatste geruchten later dit jaar de Galaxy S7 Edge+ introduceren.

Samsung introduceerde de Galaxy S6 Edge+ vorig jaar in Europa als plaatsvervanger van de Galaxy Note 5, die niet in Europa verkrijgbaar is. Dit jaar zal Samsung de Galaxy Note 7 wel uit brengen in Europa, waardoor een Galaxy S7 Edge+ overbodig lijkt. Ook verschillen de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge al in formaat, waardoor een Edge+ uitvoering nog nuttelozer lijkt. Toch zijn er via de website van Armorsuit enkele skins en screenprotectors verschenen die geschikt zijn voor de nog onaangekondigde Samsung Galaxy S7 Edge+.

Een echte bevestiging dat Samsung ook daadwerkelijk de Galaxy S7 Edge+ zal uitbrengen is dit natuurlijk niet. Ook zijn er nog geen specificaties gelekt via betrouwbaardere bronnen. We nemen dit gerucht dus voorlopig nog even met een flinke korrel zout.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.