“Samsung Galaxy Note 8 Vanaf 25 Augustus Te Bestellen”

Samsung-Galaxy-Note-8-RenderOp de Australische site van Samsung is mogelijk de pre-order datum van de Galaxy Note 8 gelekt. De aankomende phablet is vanaf 25 augustus te bestellen, twee dagen na de officieel introductie.

In een document op de Australische site van Samsung staat dat gebruikers gratis een nieuw scherm kunnen krijgen als ze de Galaxy Note 8 laten vallen binnen twaalf maanden na de aankoop. Deze periode begint op 25 augustus. Hierdoor vermoeden wij dat de Galaxy Note 8 vanaf die datum verkrijgbaar zal zijn.

galaxy-note-8-preorder-datum

Samsung zal de Galaxy Note 8 op 23 augustus tijdens een evenement in New York en London officieel presenteren. De phablet beschikt volgens de laatste geruchten over een 6,3-inch display met een resolutie van 2960 x 1440 pixels, een beeldverhouding van 18,5:9 en zeer dunne bezels. Ook beschikt de phablet over een Exynos 8895-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een 3300mAh accu, een Stylus-pen, een 12 megapixel dual-camera aan de achterzijde en een 8 megapixel camera aan de voorzijde.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.