Eerste Specificaties LG G3 mini Gelekt

lg-g2-miniDe LG G2 mini is nog niet eens te koop in Nederland, maar veel geruchten wijzen er op dat LG al druk bezig is met de LG G3 en de LG G3 mini. Via interne documenten van de Amerikaanse provider, AT&T zijn nu de eerste specificaties gelekt van de LG G3 mini.

Uit deze documenten is op te maken dat de LG G3 mini zal beschikken over een display met een resolutie van 1280×720 pixels en net als de LG G2 mini, een 8 megapixel camera krijgt. Meer informatie over de LG G3 mini met typenummer D725 is nog niet bekend.

Mensen die interesse hebben in de LG G3 of LG G3 mini moeten nog even geduld hebben. Volgens de geruchten zal de LG G3 namelijk pas in juli beschikbaar zijn en zal de LG G3 mini later volgen. De LG G2 mini zal wel vanaf deze week in de winkels komen te liggen voor een adviesprijs van 299 euro. Dit toestel beschikt over een 4,7-inch display met een resolutie van 1280×720 pixels, een 1,2GHz Snapdragon 400, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2440mAh accu en een 8 megapixel camera.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.