“Dit Zijn De Oordopjes Van De Samsung Galaxy S8”

Samsung-Galaxy-S8-AKG-oordopjesOp het internet zijn foto’s opgedoken van de vermeende oordopjes die worden geleverd bij de Samsung Galaxy S8. De oordopjes zijn gemaakt door het merk AKG.

Samsung heeft onlangs het bedrijf Harman International overgenomen voor 8 miljard dollar. Dit bedrijf maakt audioproducten en is onder andere verantwoordelijk voor de merken als Harman Kardon en JBL. Nu dit bedrijf in handen is van Samsung, lijkt de Zuid-Koreaanse fabrikant de overname onder andere te willen gebruiken voor het ontwikkelen van in-ear oordopjes voor de Galaxy S8.

Op de oordopjes staat AKG, een merknaam met een goede reputatie als het gaat om headsets. Doordat de oordopjes er wat groter uitzien als de oordopjes die normaal bij smartphones worden meegeleverd, gaan we ervan uit dat de oordopjes van de Galaxy S8 zeer goede kwaliteit zullen leveren.

We zien onder andere een microfoon en volumeknoppen. Ook zien we dat de kabels zijn gevlochten. Hierdoor zal de kabel minder snel in de knoop gaan.

We hoeven nog maar 8 dagen te wachten voordat we de geruchten over de Galaxy S8 kunnen bevestigen. Op deze datum zal Samsung zowel de Galaxy S8 als de Galaxy S8+ presenteren tijdens een Unpacked evenement in New York en London.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.