Samsung Plaatst Nieuwe Galaxy S8 Teaser-videos

Samsung-Galaxy-S8-teaserEen dikke week voor de officiële introductie van de Galaxy S8 heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant een nieuwe teaser geplaatst. Naast de lange beeldverhouding geven de teasers niet heel veel weg.

In de onderstaande video zien we de nummers oplopen van 1 tot 8, wat uiteraard een verwijzing is naar alle acht Galaxy-toestellen die Samsung de afgelopen jaren heeft geïntroduceerd. Ook zien we de datum 30 maart. Dit heeft te maken met het tijdsverschil tussen New York en Korea. In New York zal de smartphone namelijk op 29 maart worden aangekondigd.

Samsung heeft nog een tweede video geplaatst die het zelfde begint als de bovenstaande video, maar waarbij een man een deur open doet die uitkomt in de “galaxy”. Mogelijk is dit een verwijzing naar de augmented en virtual reality mogelijkheden.

Ondanks dat Samsung de Galaxy S8 en Galaxy S8+ nog niet officieel heeft aangekondigd zijn zowel het uiterlijk als de specificaties al verschillende keren uitgelekt. Zo beschikt de Galaxy S8 over een 5,8-inch Edge-scherm en de Galaxy S8+ over een 6,2-inch Edge-scherm. Intern vinden we een Samsung Exynos 8895-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 12-megapixel Dual Pixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een waterdichte behuizing (IP86) en een NFC-chip.

Samsung-Galaxy-S8-render

via [gsminfo]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.