Foto En Volledige Specificaties Alcatel 3C Gelekt

Alcatel 3C specificatiesOp het internet is een foto opgedoken waarop we alle specificaties van de Alcatel 3C zien staan. Ook zien we een afbeelding van het desbetreffende toestel.

Het ziet ernaar uit dat Alcatel op de Consumer Electronic Show in Las Vegas een nieuwe smartphone zal introduceren onder de naam Alcatel 3C. Dankzij de bovenstaande afbeelding weten we in welke kleuren de smartphone op de markt zal verschijnen en over welke specificaties de Alcatel 3C beschikt.

Als de informatie op de bovenstaande afbeelding klopt, dan beschikt de Alcatel 3C over een 6-inch HD+ IPS-scherm met een resolutie van 1440×720 pixels en een 18:9-beeldverhouding, een 1,3GHz MediaTek 8321-processor, 1GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een 3000mAh accu en een vingerafdrukscanner. De smartphone draait op Android 7.0 (Nougat).

De Alcatel 3C is een budget-smartphone die op de markt zal verschijnen in de kleuren metallic blue, metallic black en metallic gold. Op de afbeelding zien we geen adviesprijs staan, maar vermoedelijk zal de Alcatel 3C niet veel meer dan 120 euro gaan kosten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.