Opnieuw Officiële Afbeelding Samsung Galaxy Note 8 Gelekt

Samsung Galaxy Note 8 afbeeldingDe tech-lekker Evan Blass plaatste begin deze week op zijn Twitter-pagina de eerste officiële afbeelding van de Galaxy Note 8. Later in de week deelde hij alle specificaties van de Samsung-phablet. Nu heeft hij een nieuwe afbeelding gelekt waarop de Galaxy Note 8 opnieuw te bewonderen is.

Evan Blass is een bekende tech-lekker die regelmatig juiste informatie uitlekt. Volgens Blass beschikt de Galaxy Note 8 onder andere over een 6,3-inch Super AMOLED-scherm, een Samsung Exynos 8895-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant, een 8 megapixel selfie-camera, een 3300mAh accu en een vingerafdrukscanner aan de achterkant.

Op de nieuwste “bovenstaande” afbeelding zien we de voorkant van de Galaxy Note 8 samen met de bekende S-Pen, waarmee je kunt tekenen op het scherm van de phablet. We zien dat het design van de Note 8 veel wegheeft van de Galaxy S8-serie. Zo zijn de randen aan beide kanten afgerond en de bezels rondom het scherm zeer dun.

Samsung Galaxy Note 8

Samsung zal de Galaxy Note 8 op 23 augustus officieel presenteren. Volgens Evan Blass krijgt de Galaxy Note 8 een adviesprijs mee van ongeveer 1000 euro.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.