Dit Zijn Alle Specificaties Van De Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8Samsung zal de Galaxy Note 8 over een paar weken officieel introduceren, maar de doorgaans goedgeïnformeerde tech-lekker Evan Blass meent al over alle specificaties te beschikken. De phablet zal in Europa voor ongeveer 1000 euro op de markt verschijnen.

Volgens Evan Blass beschikt de Galaxy Note 8 over een 6,3-inch Super AMOLED-scherm met een 18.5:9 beeldverhouding, een Samsung Exynos 8895-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12 megapixel dual-camera met een groothoeklens en een telelens aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 3.300 mAh accu met ondersteuning voor draadloos laden, een USB-C aansluiting en een vingerafdrukscanner aan de achterkant.

Evan Blass schrijft dat de phablet 8,5 mm dik is en op de markt komt in de kleuren ‘midnight black’ en ‘maple gold’. Later zal Samsung de Galaxy Note 8 ook in de kleuren ‘orchid grey’ en ‘deep sea blue’ uitbrengen.

Het design van de Galaxy Note 8 heeft veel weg van de Galaxy S8. Wel zijn de hoeken van het scherm wat minder afgerond, aldus de bron. Samsung zal de Galaxy Note 8 op 23 augustus officieel presenteren.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.