Chuwi Hi9 Pro: 8,4-inch Oreo-tablet Kost Tijdelijk Slechts €121

Chuwi-Hi9-ProEr is een nieuwe tablet op de markt gebracht die vrij interessant is. De zogeheten Chuwi Hi9 Pro heeft namelijk een 8,4-inch scherm met een hoge resolutie en vrij dunne schermranden, degelijke specificaties, ingebouwde GPS, 4G-ondersteuning en een zeer lage adviesprijs. Je kunt de tablet de komende dagen namelijk bestellen voor slechts €121.

De Chuwi Hi9 Pro is een compacte 8,4-inch tablet met redelijk dunne schermranden. Het scherm heeft een resolutie van 2560 x 1600 pixels, een 16:10-beeldverhouding en is voorzien van 2.5D-glas. Hierdoor loopt het scherm geleidelijk af aan de zijkanten.

tablet-Chuwi-Hi9-Pro

Intern vinden we een Helio X20-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel en 5 megapixel camera, een 5.000 mAh accu, GPS, Dual WiFi 2.4GHz/5.0GHz en twee SIMkaart-aansluitingen met ondersteuning voor 4G.

De tablet heeft een dunne zwarte behuizing met aan de zijkant een geribbelde aan/uit-knop met rode tint. De Chuwi Hi9 Pro draait op Android 8.0 (Oreo). De komende dagen is de tablet in de aanbieding, waardoor je de Chuwi Hi9 Pro hier kunt aanschaffen voor slechts €121.

Chuwi-Hi9-Pro-tablet

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.