“Google Werkt Aan Slimme Speaker Met Display”

Google HomeGoogle werkt volgens de laatste geruchten aan een slimme speaker die onder andere is uitgerust met een display. De speaker zou te vergelijken zijn met de Echo Show, een slimme speaker die eerder dit jaar door Amazon werd geïntroduceerd.

De website Techcrunch schrijft op basis van bronnen binnen het bedrijf dat Google heeft besloten om YouTube-app van de Echo Show te halen, omdat Google zelf aan een speaker met display werkt. De speaker zou intern bekendstaan onder de codenaam Manhattan en maakt net als de Google Home gebruik van de Google Assistant.

Dankzij het display zou Google meer eigen diensten beschikbaar kunnen maken. Zo kan de gebruiker onder andere YouTube-video’s bekijken of de dienst Google Foto’s opstarten. De slimme speaker zou draaien op Android, zodat ontwikkelaars eigen apps kunnen ontwikkelen.

Het is onduidelijk wanneer Google de speaker met display zal introduceren, maar op 4 oktober zal het bedrijf de nieuwe Pixel-smartphones presenteren. Mogelijk krijgen we tijdens dezelfde presentatie ook de slimme speaker te zien.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.