Huawei Mate 10 Pro Te Zien Op Gelekte Afbeelding

Huawei Mate 10 ProEerder vandaag schreven we over een teaser-video voor de Huawei Mate 10 en gelekte afbeeldingen van de Mate 10 Porsche Design, maar er is nu ook een afbeelding gelekt van de Huawei Mate 10 Pro. Op de afbeelding zien we de smartphone in drie verschillende kleuren.

De bovenstaande afbeelding is afkomstig van de bekende en doorgaans betrouwbare tech-lekker Evan Blass. Het lijkt te gaan om een officiële persrender, met daarop de Mate 10 Pro in de kleuren zwart, blauw en bruin. Aan de achterkant zien we duidelijk de dual-camera van Leica en de vingerafdrukscanner. Ook zien we dat het scherm een groot screen-to-body ratio heeft en dat de schermranden minimalistisch zijn.

Volgens eerdere geruchten beschikt de Mate 10 Pro over een 6-inch scherm met een resolutie van 2880 x 1440 pixels, een Kirin 970-processor, minimaal 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een dual-camera van Leica met een diafragma van f/1.6, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een 4.000 mAh accu. De smartphone draait op Android 8.0 (Oreo) en zal op 16 oktober officieel worden aangekondigd.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.