“Samsung Galaxy Note 9 Krijgt 4000 mAh-accu”

Samsung Galaxy Note 8 achterkantVolgens de laatste berichten zal Samsung de Galaxy S9 uitrusten met een grotere accu. Deze accu zou een capaciteit hebben van 4000mAh en werken met een nieuwe draadloze oplader die de accu sneller kan opladen.

Dit blijkt uit informatie die is gedeeld door de doorgaans betrouwbare Twitter-lekker Ice Universe. Hij schrijft dat de Galaxy S9 een 4000 mAh-accu krijgt. Dit is een stuk groter dan de 3300 mAh-accu in de huidige Galaxy Note 8. De grotere accu zal voor een langere accuduur moeten zorgen, maar is ook nodig aangezien de Galaxy S9 een groter scherm krijgt.

Om de accu sneller op te laden werkt de Zuid-Koreaanse fabrikant aan een nieuwe draadloze oplader. Samsung introduceerde bij de laatste drie Galaxy S-toestellen telkens een nieuwe draadloze oplader, maar de oplader die tegelijk met de Galaxy Note 9 zal worden geïntroduceerd moet de oplaadsnelheid flink opschroeven.

samsung-draadloos-lader-galaxy-note-9

De Galaxy Note 9 ziet er aan de buitenkant waarschijnlijk grotendeels hetzelfde uit als zijn voorganger. Aan de voorkant vinden we volgens de berichten een 6,4-inch ‘infinity display’ met dunne schermranden. Intern vinden we een Exynos 9810-chipset en de phablet komt met een verbeterde S Pen. De phablet draait op Android 8.1 (Oreo) met Bixby 2.0 en zal waarschijnlijk in augustus officieel worden aangekondigd.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.