“Introductie Xiaomi Mi Max 3 Op 19 Juli”

Xiaomi Mi Max 2Op het internet is een teaser opgedoken waarop we de introductiedatum van de Xiaomi Mi Max 3 zien staan. De Chinese fabrikant zal de nieuwe phablet op 19 juli officieel aankondigen.

De onthulling van de Xiaomi Mi Max 3 lijkt aanstaande. De fabrikant heeft namelijk een teaser uitgebracht waarop we de datum 19 juli zien staan. De Max-serie van Xiaomi bestaat uit toestellen met zeer grote schermen. Van de Xiaomi Mi Max 3 zullen waarschijnlijk meerdere uitvoeringen worden uitgebracht, waarvan de reguliere variant beschikt over een Snapdragon 636-processor en de Pro-variant over een nieuwe Snapdragon 710-processor.

Xiaomi-Mi-Max-3-teaser

We verwachten dat de Xiaomi Mi Max 3 Pro verder zal worden uitgerust met 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. De reguliere variant komt in verschillenden configuraties met 3GB, 4GB of 6GB werkgeheugen en 32GB, 64GB of 128GB opslagruimte. De phablets beschikken verder over een 7-inch scherm met een full hd+-resolutie, een dual-camera, een vingerafdrukscanner aan de achterkant en een 5500mAh accu.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *