Gaming-smartphone Black Shark 2 Pro Aangekondigd

Black-Shark-2-Pro-smartphoneBlack Shark, een dochtermerk van Xiaomi, heeft zojuist de Black Shark 2 Pro aangekondigd in China. De smartphone beschikt over de nieuwe Snapdragon 855 Plus-processor en heeft volgens de fabrikant een scherm de snelste responstijd op een smartphone.

De Black Shark 2 Pro heeft een 6,39-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 1080 bij 2340 pixels en Master Touch 2.0. Master Touch 2.0 kan registreren hoe hard je op het scherm drukt, zodat je met een hardere druk op het scherm andere functies kunt openen. Het scherm heeft een responstijd van 34,7ms.

Intern vinden we een Snapdragon 855 Plus-processor, 12GB werkgeheugen, 128GB of 256GB ufs 3.0-opslagruimte en een 4000mAh accu met Quick Charge 3.0-ondersteuning.

Je kunt nu snel een nieuwe smartphone bij elkaar verdienen in een online casino.

De smartphone krijgt in China een adviesprijs mee van omgerekend ongeveer 390 euro. De uitvoering met 256GB opslagruimte kost 456 euro. De Black Shark 2 Pro is verkrijgbaar in de kleuren Shadow black en Iceberg grey, maar het is nog onduidelijk wanneer de smartphone in de Benelux op de markt verschijnt.

Black-Shark-2-Pro

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.