“Samsung Galaxy Watch Draait Op Tizen”

Samsung-Gear-S3-smartwatchEerder schreven wij dat de opvolger van de Gear S3, die als de Galaxy Watch op de markt zal verschijnen, waarschijnlijk draait op Wear OS van Google. Volgens de website SamMobile is dit echter niet het geval en zal de Galaxy Watch bij de release draaien op Tizen 4.0.

Voorheen gebruikte Samsung de Galaxy-naam alleen voor smartphones en tablets. Dat de volgende Samsung-smartwatch Galaxy Watch gaat heten zal echter niet betekenen dat je de smartwatch alleen met Galaxy-toestellen kunt gebruiken. De Galaxy Watch zou onder andere beschikken over de digitale assistent Bixby, iets dat huidige smartwatches van de Zuid-Koreaanse fabrikant nu niet hebben.

De kans is groot dat Samsung de Galaxy Watch op 9 augustus tijdens de introductie van de Galaxy Note 9 zal presenteren. Mocht dit niet het geval zijn dan verwachten we de introductie tijdens de IFA-beurs in Berlijn. Volgens The Wall Street Journal zal Samsung tijdens het Unpacked-evenement ook de eerste slimme speaker introduceren.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.