Sony Introduceert Selfie-smartphone, Xperia C3

Sony Xperia C3Sony heeft een nieuwe smartphone geïntroduceerd dat speciaal is gericht op het maken van selfies. Het toestel, met de naam Xperia C3 beschikt dan ook over een 5 megapixel camera met led-flitser aan de voorkant van het toestel.

De Xperia C3 beschikt over een 5,5-inch display met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een 1,2GHz Snapdragon 400 processor, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 5 megapixel camera met led-flitser aan de voorkant en een 8 megapixel camera met led-flitser aan de achterkant.

Sony Xperia C3 zwart

De Xperia C3 weegt 150 gram, heeft een afmeting van 156 x 78.5 x 7.6mm en beschikt over 4G LTE, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS en Wi-Fi. Sony heeft er voor gekozen om de smartphone eerst alleen in enkele Aziatische landen te lanceren, waardoor de Xperia C3 dus niet in de Nederlandse of Belgische winkels zal komen te liggen.

Gister, vlak voor de aankondiging van het toestel lekte er al een video waarin de Xperia C3 was te zien. Hierin zagen we onder andere dat selfies kunnen worden gemaakt door twee keer op de achterkant van het toestel te tikken.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.