“Dit Zijn De Prijzen Van De Samsung Galaxy Note 9”

Samsung-Galaxy-Note-9-S-Pen-UnpackedSamsung zal op 9 augustus de Galaxy Note 9 officieel introduceren, maar over de prijs van de phablet is nu al wat meer informatie naar buiten gekomen. De goedkoopste variant heeft 128GB opslagruimte en de duurste variant 512GB opslagruimte.

Volgens de laatste berichten zal Samsung bij de Galaxy Note 9 de 64GB-variant overslaan. Hierdoor zal de goedkoopste uitvoering 128GB opslagruimte hebben. Voor de phablet zou je echter wel flink in de buidel moeten grijpen. De Galaxy Note 9 zou namelijk 1050 euro gaan kosten en op de markt verschijnen in de kleuren zwart, blauw en paars.

Als 128GB opslagruimte voor jou niet genoeg is, dan kun je kiezen voor de uitvoering met 512GB opslagruimte. De Galaxy Note 9 met 512GB opslagruimte zal volgens de laatste geruchten 1250 euro gaan kosten.

Samsung-Galaxy-Note-9-render-Evan-Blass

De Samsung Galaxy Note 9 krijgt waarschijnlijk een grotere accu met een capaciteit van 4.000mAh. Ook zal de vingerafdrukscanner op een andere locatie zitten en beschikt de S Pen over Bluetooth-ondersteuning. Hierdoor zou je de S Pen bijvoorbeeld kunnen gebruiken als afstandsbediening voor je camera. We verwachten dat Samsung op 9 augustus naast de Galaxy Note 9 ook de Galaxy Watch zal introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.