Fitbit Charge 3 Te Zien Op Gelekte Afbeeldingen

fitbit-charge-3Er zijn een aantal afbeeldingen verschenen waarop de Fitbit Charge 3 te zien zou zijn. Mogelijk zal Fitbit de opvolger van de Charge 2 officieel tonen tijdens de IFA-beurs in Berlijn.

Op de boven- en onderstaande afbeeldingen zien we de opvolger van de Charge 2, die twee jaar geleden op de markt verscheen. De afbeeldingen zijn gedeeld door de website Nieuwe Mobiel. We zien een herkenbaar design, maar er zijn wel een aantal opvallende verschillen.

Zo valt het onder andere op dat er geen fysieke knoppen meer aanwezig zijn. Waarschijnlijk heeft de Charge 3 dus een touchscreen of misschien zelfs een aanraakgevoelige behuizing. Ook krijgen consumenten waarschijnlijk de keuze uit veel verschillende polsbandjes, want alleen op deze afbeeldingen zien we al vier verschillende bandjes. Welke nieuwe functies Fitbit heeft toegevoegd is nog onduidelijk, maar er is een redelijke kans dat er nu GPS aanwezig is.

fitbit-charge-3-fitnesstracker

Als Fitbit inderdaad een opvolger van de Charge 2 zal introduceren, dan is de kans groot dat we de fitnesstracker tijdens de IFA-beurs eind deze maand te zien krijgen. Wij zijn dit jaar ook aanwezig op de IFA-beurs en houden jullie op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.