“Samsung Galaxy J7 en Tab A Krijgen Android 8.0-update”

Samsung Galaxy Tab AEr zijn aanwijzingen gevonden waaruit zou blijken dat de Samsung Galaxy J7 en de Tab A, die beide in 2016 op de markt verschenen, een update krijgen naar Android 8.0 (Oreo). De Oreo-update zou eind dit jaar worden uitgerold.

Vorige maand deelde Samsung een planning voor de Oreo-update, waarop we onder andere de Galaxy J7 uit 2016 tegenkwamen. Veel mensen gingen ervan uit dat dit een foutje was, maar volgens nieuwe informatie komt de Oreo-update in december binnen op de smartphone.

Dit meldt Samsung’s Turkse updateportaal Güncelmiyiz.com. Informatie van deze site bleek in het verleden vaker betrouwbaar, maar er zijn nog geen aanwijzingen gevonden dat Samsung daadwerkelijk is begonnen met de ontwikkelingen van de update. Ook gaf Samsung tot nu toe nooit meer dan één grote Android-update uit voor een Galaxy J-toestel.

De Samsung Galaxy Tab A, die ook in 2016 werd gelanceerd, zal ook een Oreo-update ontvangen. Het gaat om de uitvoeringen met en zonder S Pen – de SM-T580/585 en SM-P580/585.

via [galaxyclub]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.