Oprichters Instagram Stappen Op

Kevin-Systrom-Mike-KriegerThe New York Times schrijft dat Instagram-oprichters Kevin Systrom en Mike Krieger hebben besloten om op te stappen na “interne strubbelingen” aan de top bij moederbedrijf Facebook. Ze zijn het niet eens met de groeistrategie van Facebook-topman Mark Zuckerberg.

Topmannen Systrom en Krieger zouden vaak discussies hebben gehad met moederbedrijf Facebook, die Instagram in 2012 overnam voor een miljard dollar. Mark Zuckerberg ging zich steeds meer bemoeien met Instagram, terwijl de topmannen hele andere ideeën hadden met het platform. De strategische visies van de topmannen van Instagram en die van Facebook passen niet samen.

Systrom en Krieger hebben daarom via Instagram Press aangegeven dat ze opstappen. Systrom schreef op zijn eigen blog: “We zijn van plan om wat tijd vrij te nemen om opnieuw te werken aan onze nieuwsgierigheid en creativiteit. Het bouwen van nieuwe dingen vereist dat we een stap terugzetten, begrijpen wat ons inspireert en dat aanpassen met wat de wereld nodig heeft; dat is wat we van plan zijn te doen.

via [nieuwsblad]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.