Samsung Galaxy J6+ en J4+ Officieel Aangekondigd

Samsung-Galaxy-J6+Samsung heeft twee nieuwe budget-toestellen aangekondigd. De zogeheten Galaxy J6+ en Galaxy J4+ hebben een grotere accu en een betere camera gekregen.

Samsung heeft de budget J-serie uitgebreid met twee nieuwe toestellen. Beide toestellen hebben een achterkant van glas waardoor de toestellen premium aanvoelen. Ook hebben beide smartphones een Snapdragon 425-processor, dualSIM-ondersteuning, gezichtsherkenning en een vingerafdrukscanner aan de zijkant.

De Galaxy J4+ is de goedkoopste van de twee en beschikt verder over een 6,0-inch HD+ scherm, 2GB of 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 3300mAh accu.

De Galaxy J6+ is iets krachtiger met maximaal 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Ook beschikt de smartphone over een 13MP + 5MP dual-camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant.

De Samsung Galaxy J4+ krijgt een adviesprijs mee van € 189 en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, roze en goud. De Galaxy J6+ is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en rood en kost € 239.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.