“Samsung Galaxy Note 10 Pro Krijgt 4500mAh Accu”

samsung-galaxy-note-9De Galaxy S10 is inmiddels alweer een tijdje op de markt, waardoor we inmiddels uitkijken naar de Galaxy Note 10. Volgens de laatste geruchten krijgt de phablet onder andere een flinke accu met een capaciteit van 4500mAh.

De Samsung Galaxy Note 8 beschikt over een 3300mAh accu en de Galaxy Note 9 over een 4000mAh accu. Volgens de laatste geruchten krijgt de Galaxy Note 10 Pro een nog grotere accu. De accu zou een capaciteit van maar liefst 4500mAh hebben. Dit schrijft de tech-lekker IceUniverse.

samsung-galaxy-note-10-pro-accu-ice-universe

Een grotere accu hoeft echter niet te betekenen dat de accu veel langer meegaat. Volgens de geruchten krijgt de Note 10 Pro namelijk een 6,75-inch scherm. Dit is groter dan het 6,4-inch scherm van de Note 9. Een groter scherm verbruikt meer energie.

Veel meer details over de specificaties van de Note 10 hebben we nog niet. Wel zou de phablet in vier uitvoeringen op de markt worden gebruikt. Namelijk twee 4G-versies en twee uitvoeringen met 5G-ondersteuning. De Galaxy S10 is ook in vier versies uitgebracht.

Het scherm van de Note 10-toestellen heeft hele dunne schermranden en net als de Galaxy S10 een kleine uitsparing voor de selfie-camera. Intern vinden we waarschijnlijk de Exynos 9820-chip. Samsung zal de Note 10-serie vermoedelijk pas in augustus Introduceren, dus we moeten nog even geduld hebben.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.