Update Brengt Nieuwe Features Naar Samsung Galaxy A50

samsung-galaxy-a50-topSamsung heeft weer een nieuwe update uitgerold naar de Galaxy A50. Ditmaal brengt de update de beveiligingspatch van april en een aantal nieuwe features met zich mee.

De Galaxy A50 heeft sinds de lancering twee maanden geleden al vier updates ontvangen. De laatste update komt nu binnen via OTA ‘Over-The-Air’. Deze update bestaat uit verbeteringen voor de camera, de vingerafdrukscanner, Bixby en meer. De update is 670 MB groot en bevat de beveiligingspatch van april.

De update maakt een gezichtsveld van 68 graden mogelijk voor de selfie-camera. Ook zijn er nieuwe Live Focus-effecten toegevoegd, waaronder Spin, Zoom en Colourpoint. Daarnaast kan de Beauty Mode nu worden ingeschakeld tijdens het filmen met de rear-camera en de selfie-camera.

Verder heeft Samsung Bixby Routines toegevoegd. Deze functie kan gebruikt worden om een reeks geautomatiseerde taken in te stellen die op bepaalde tijden worden uitgevoerd. Als laatste krijgen gebruikers dankzij de functie Call & Message Continuity toegang tot oproepen en berichten van andere Samsung Galaxy-apparaten.

De update zal in fasen worden uitgerold. Hierdoor zal het even duren voordat iedereen de update binnen heeft.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.