“Foto’s Tonen Midrange-variant Van Pixel 3”

mid-range-Pixel-3-fotoDe Russische blog Rozetked heeft een aantal foto’s gedeeld waarop een mid-range variant van de Pixel 3 te zien is, aldus de bron. De smartphone zou een 5,56″-ips-scherm hebben en over dezelfde camera’s beschikken als de andere Pixel 3-toestellen.

De smartphone heeft volgens de bron de codenaam ‘Sargo’ gekregen. Een opmerkelijk detail van de Sargo-smartphone is de aanwezigheid van een 3.5mm koptelefoonaansluiting. Deze aansluiting ontbreekt namelijk op de Pixel 3 en de Pixel 3 XL.

Rozetked schrijft verder dat we intern een Snapdragon 670-processor vinden inplaats van een Snapdragon 845-processor. Hierdoor zal de adviesprijs een stuk lager uitvallen. Verder beschikt de smartphone over 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte en een 2915 mAh accu.

De behuizing is van plastic inplaats van glas en de speakers zitten aan de onderkant inplaats van de voorkant. Het scherm is geen OLED-scherm, maar een IPS-scherm. Wel is de resolutie van 2220 x 1080 pixels hetzelfde gebleven. Het is onduidelijk wanneer en of Google deze mid-range variant van de Pixel 3 zal introduceren.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *